سی دی دریا

انواع چیلر جذبی

انواع چیلر جذبی

به طور کلی 3 نوع چیلر جذبی وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.


مقایسه چیلر جذبی با سایر چیلرها

چیلرهای جذبی برخلاف چیلرهای معمولی از گرمای اتلاف حاصل از سایر فرآیندها یا تجهیزات برای هدایت فرآیند ترمودینامیکی استفاده می‌کنند که اجازه می‌دهد آب سرد شود و برای نیازهای HVAC توزیع شود. به جای مبردهای معمولی، آب اغلب با آمونیاک یا لیتیوم بروماید جفت می شود و لیتیوم بروماید به دلیل سمی نبودن آن گزینه ارجح تر است.

چیلر جذبی از فرآیند حرارتی - شیمیایی استفاده می کند، ولی چیلر معمولی به انرژی مکانیکی متکی است. چیلر جذبی بخار مبرد را فشرده نمی کند. در عوض، بخار را در یک جاذب حل می کند و محصول حاصل را با استفاده از پمپی با مصرف برق بسیار کم به محیطی با فشار بالاتر منتقل می کند.

چیلرهای جذبی به گونه ای کار می کنند که در جایی که پیک تقاضای برق زیاد است، آنها را توجیه می کند. هم چنین استفاده از بازیافت گرما فرصت دیگری برای صرفه جویی در هزینه برای مالک تاسیسات است. تسلا تجهیز، متخصص در چیلرهای جذبی، چیلرهای صنعتی، چیلر ابارا، چیلر 1000 تنی، چیلر یورک و سایر برندهای معتبر و صنعتی چیلر بوده و اگر در نظر دارید یک چیلر جذبی خریداری کنید تسلا تجهیز در خدمت شما می باشد.

انواع چیلر جذبی

به طور کلی 3 نوع چیلر جذبی وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

1. چیلرهای جذبی تک اثره

در چیلرهای تک اثره، آب سرد یکبار توسط یک مبرد از یک سینی دوتایی در اواپراتور خنک و مبرد تبخیر شده سپس به محلول غلیظی که از ژنراتور می آید جذب می شود. در ادامه محلول رقیق می شود زیرا مبرد تبخیر شده را جذب می کند در حالی که گرما در آب خنک کننده جذب می شود. سپس محلول رقیق شده در جاذب از طریق مبدل حرارتی به ژنراتور جریان می یابد. آب داغ محلول رقیق شده را گرم می کند و مبرد تبخیر می شود و سپس متراکم می شود و به مدار مبرد باز می گردد. درنهایت جاذب رقیق شده را می توان بازسازی و بازیافت کرد.

2. چیلرهای جذبی دوگانه (دو اثره)

یک چیلر جذبی دو اثره دارای همان اجزای اصلی یک اثره است، اما شامل یک ژنراتور اضافی، مبدل حرارتی و پمپ نیز می شود. در این نوع چیلر دو چرخه وجود دارد: یک چرخه اصلی و یک چرخه کمکی.

آب سرد دو بار توسط مبرد از یک سینی دوتایی در اواپراتور خنک می شود و مبرد تبخیر شده به محلول غلیظی که از ژنراتور دوم می آید جذب می شود. مقدار بخار قابل جذب توسط سیستم دو سینی افزایش می یابد. محلول غلیظ تبدیل به محلول رقیق شده و گرما به آب خنک کننده جذب می شود. سپس محلول رقیق شده در جاذب از طریق یک مبدل حرارتی با دمای پایین و یک مبدل حرارتی با دمای بالا به ژنراتور اول جریان می یابد. در ادامه آب داغ محلول رقیق شده را گرم می کند و مبرد تبخیر می شود. محلول جاذب به یک محلول میانی در ژنراتور اول تبدیل می شود و از طریق مبدل حرارتی با دمای بالا به ژنراتور دوم جریان می یابد.

سپس محلول میانی در ژنراتور دوم توسط آب داغ گرم می شود و مبرد بیشتری در ژنراتور دوم تبخیر می شود. بخار به محلول موجود در جاذب کمکی جذب شده و تبدیل به aux می شود. محلول رقیق شده کمکی محلول رقیق شده به aux تحویل داده می شود. ژنراتور از طریق AUX مبدل حرارتی و محلول با آب گرمی که از ژنراتور اول می آید گرم می شود و تبدیل به aux می شود. محلول غلیظ کمکی محلول غلیظ به aux تحویل می دهد و جاذب از طریق aux، مبدل حرارتی، بخارات مبرد که در ژنراتور 1 تولید می شود در کندانسور متراکم شده و سپس به اواپراتور جریان می یابد. در نهایت گرمای موجود در کندانسور توسط آب خنک کننده جذب می شود.

3. چیلرهای جذبی مستقیم

چیلرهای جذبی مستقیم بیشتر شبیه چیلرهای جذبی تک اثره هستند. تفاوت اصلی این است که به جای استفاده از آب داغ برای احیای محلول جذبی، محلول مستقیماً توسط شعله گاز گرم می شود تا محلول و مبرد دوباره تولید شود.

1403/04/09
13:27:26
0.0 / 5
437
تگهای خبر: رپورتاژ , تجهیزات , خرید , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
سی دس دریا