سی دی دریا
بدون دستكاری ژنتیكی ؛

ناگت ماهی در آزمایشگاه توسعه می یابد

ناگت ماهی در آزمایشگاه توسعه می یابد

دو شرکت قرارداد همکاری امضا کرده اند تا ناگت ماهی تولید کنند که از سلول های کشت شده این حیوان در آزمایشگاه ایجاد می شود.


به گزارش سی دی دریا به نقل از دیلی میل، بزودی ناگت ماهی ساخته شده در آزمایشگاه وارد سوپرمارکت ها می شود. در همین راستا شرکت «بردز آی» (Birds Eye) تصمیم دارد این غذای دریایی را به شکل سلول های آزمایشگاهی کشت کند. شرکت مذکور برای توسعه غذاهای دریایی به جای صید از دریا با همکاری کمپانی آمریکایی «بلونالو» از سلول های آزمایشگاهی استفاده می نماید. در واقع این طرح به «نومد فودز»، متعلق به شرکت مادر «بردز آی» است که تصمیم دارد مواد غذایی دریایی آزمایشگاهی را به صورت تجاری عرضه نماید تا از تقاضای روز افزون برای مواد غذایی و حفاظت از محیط زیست پشتیبانی کند. بردز آی و بلونالو طی پروژه همکاری خود تحقیقاتی در مورد بازار و چشم انداز مشتری انجام می دهند تا مشخص شود در چه مواردی به اجازه از رگولاتورها نیاز است و همزمان درباره کسب و کارها و محصولات جدید برای بازارهای اروپایی بررسی هایی انجام دهند. فرآیند توسعه یافته در شرکت کالیفرنیایی بلونالو شامل ایزوله سازی سلول های زنده ماهی از ماهیچه، چربی و بافت های متصل کننده بدن حیوان است. در مرحله بعد مواد مغذی به سلول ها افزوده می شود و آنها تحت مراقبت قرار می گیرند تا تکثیر شوند. سپس سلول ها با کمک ذراتی که به صورت معمول در صنعت مواد غذایی به کار می روند، به شکل مواد غذایی دریایی در می آیند. در این فرآیند هیچ دستکاری ژنتیکی صورت نمی گیرد. بلونالو الان مشغول توسعه چند محصول دریایی است که به صورت مستقیم از سلول های دریایی ساخته می شوند. این شرکت برای تولید محصولات روی گونه هایی از ماهی تمرکز می کند که به صورت معمول وارداتی هستند، پرورش آنها فرآیند دشواری است، ماهی هایی که صید آنها فراتر از حد معمول است یا به صورت معمول در بدن آنها آلاینده های محیطی بیشتری وجود دارد. این شرکت قبل از نومد فود با شرکت هایی در کره جنوبی، ژاپن و تایلند هم قرارداد همکاری امضا نموده است.


منبع:

1400/06/25
23:33:10
0.0 / 5
771
تگهای خبر: مشتری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
سی دس دریا