ربات ها تفت دادن غذا در روغن داغ را هم یاد گرفتند
محققان سوئیسی و چینی با همکاری یکدیگر موفق به ساخت ربات هوشمندی شدند که مانند سرآشپزهای حرفه ای غذا را در روغن داغ تفت می دهد.
به گزارش سی دی دریا به نقل از تک اکسپلور، پختن غذا با تفت دادن سریع در روغن داغ یکی از شیوه های بسیار دشوار آشپزی است که تنها سرآشپزهای حرفه ای می توانند به خوبی آنرا انجام داده و از سوختن غذا جلوگیری نمایند.
در این روش از روغن به مقدار کم استفاده می شود و سبزیجات، گوشت و مواد غذایی در حالیکه به صورت دائم به هم زده می شوند، حرارت داده می شوند. معمولا در این روش از ماهیتابه یا ماهیتابه چینی استفاده می شود. پیچیدگی و ظرافت این روش آشپزی سبب شده تا اجرای آن به صورت رباتیک ممکن نباشد.
اگرچه ربات های خدمات خانگی در سالهای اخیر به صورت قابل توجهی توسعه یافته اند، اما تولید یک سرآشپز ربات برای کار در محیط آشپزخانه همچنان یک چالش بزرگ است. آماده سازی غذا و پخت و پز دو فعالیت مهم در خانه است و یک سرآشپز روبات که می تواند دستورالعمل های دلخواه را دنبال کند و به صورت خودکار آشپزی کند، یک تجربه تعاملی جدید را به ارمغان می آورد.
برای دستیابی به توان پیچیده ای مانند سرخ کردن، یک مدل هوشمند هماهنگی با الهام از عملکرد انسان ها برای ربات مذکور طراحی شد. این مکانیسم هماهنگی انتقال متوالی ماهیتابه بین دو بازوی ربات را ممکن کرده و حرکت هر بازو با عنایت به بازخورد بصری تنظیم می شود تا از برخورد و اختلال جلوگیری شود.
انتظار می رود این مدل جدید ربات در نهایت منجر به ساخت روبات هایی شود که بتوانند غذا را هم در خانه و هم در خارج از خانه بپزند. همینطور میتوان از آن برای ساخت روبات هایی بهره برد که می توانند کارهای دیگری را که شامل استفاده از دو بازو و دو دست است، انجام دهند. یکی از نمونه های خوب این نوع ربات ها، ربات پیتزا ساز است.
منبع: سی دی دریا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب