سی دی دریا

استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی

استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی

سی دی دریا: به گزارش سی دی دریا، استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی در سطح آموزش ابتدایی تا متوسطه یکی از اولویت هایی است که در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری دنبال می شود.


به گزارش سی دی دریا به نقل از ایسنا، ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری یکی از اهداف و اولویت های خویش را ترویج صنعت گیاهان دارویی در مدارس کشور با هدف تأمین نیروی انسانی ماهر، توانمند و کارآمد برای زیست بوم فناوری و نوآوری گیاهان دارویی و طب سنتی قرار داده است.
بر همین مبنا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت آموزش و پرورش و وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک همکاری مشترک؛ به تعریف برنامه هایی همراستا و هماهنگ با یکدیگر برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی در مدارس اقدام نموده اند.
در همین راستا هم چند گام مشترک برداشته شده است تا از پتانسیل موجود در مدارس کشور برای توسعه این صنعت بومی استفاده بهینه شود. «تاسیس باشگاه دانش آموزی گیاهان دارویی با همکاری بخش خصوصی»، «جذب و شروع همکاری با تعداد بیشتر از ۲۷۰ پژوهش سرا و اجرای بسته های تدوینی جهت عرضه به دانش آموزان به خصوص در تدابیر در رابطه با پاندمی کرونا»، «جذب و شروع همکاری با ۸۳۰ مدرسه و ۴۶۰ نفر از مربیان پژوهشی آنها و اجرای بسته های تدوینی مخصوص مدارس» و «تاسیس قطب گیاهان دارویی دانش آموزی با همکاری وزارت آموزش و پرورش» همچون این اقدامات است.
این تلاش ها با «عضویت مستقیم ۴۳۰۰ دانش آموز و جذب تعداد ۷۰۰۰ دانش آموز به صورت گروهی»، «فعالیت دانش آموزان در چارچوب برگزاری بیشتر از ۱۰ جشنواره، چالش، مسابقات مختلف و متنوع و عرضه بیشتر از ۲۳۰۰ تعداد خروجی از طرح های برگزار شده در چارچوب مقاله، طرح تحقیقاتی تحقیقاتی، عکس، داستان و غیره» و «تدوین بسته های آموزشی تولید قارچ و گیاهان دارویی برای دانش آموزان توسط بخش خصوصی» به شکل مدونی ادامه دارد و در حال اجرا می باشد.
«قطب گیاهان دارویی دانش آموزی» هم با اجرای پروژه هایی چون «تهیه برنامه اجرایی قطب کشوری گیاهان دارویی و برنامه سفیران گیاهان دارویی»، «آماده سازی محتوای علمی برای برنامه تهیه شده توسط گروههای زیست شناسی و شیمی برای سطح اجتماع، دبیران و دانش آموزان»، «آماده‎ سازی پکیج گیاهان دارویی برای فرهنگ سازی»، «تالیف کتاب گزیده ای از گیاهان دارویی برای آموزش دبیران»، «برگزاری کارگاه آموزشی کشت گیاهان دارویی برای دانش آموزان»، «طراحی و اجرای دوره های آموزشی دانش آموزی در قطب گیاهان دارویی به صورت پایلوت»، توانسته نقشی اثرگذار در این زیست بوم بازی کند.
از دیگر اقدامات مشترک برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری گیاهان دارویی میتوان به «برگزاری دو دوره جشنواره دانش آموزی» و «تالیف کتاب درسی فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار برای دوره دوم آموزش متوسطه شاخه فنی و حرفه ای» اشاره نمود.



1401/12/19
11:26:38
0.0 / 5
421
تگهای خبر: آموزش , بازی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
سی دس دریا