سی دی دریا
رئیس بنیاد علم ایران:

پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی تا 4 و نیم میلیارد تومان حمایت می شوند

پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی تا 4 و نیم میلیارد تومان حمایت می شوند

سی دی دریا: رییس بنیاد ملی علم ایران پژوهش در فناوری های نوظهور و آینده ساز؛ همچون هوش مصنوعی، انقلاب زیستی و کوانتوم را از با اهمیت ترین حوزه های تحت پشتیبانی این مجموعه دانست و از حمایت 500 میلیونی تا 4.5 میلیارد تومانی از پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی در کشور آگاهی داد.


علی محمد سلطانی در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، درباب حمایت های مجموعه بنیاد علم ایران از پژوهشگران فعال در عرصه فناوری های نوظهور همچون هوش مصنوعی اظهارکرد: فناوری های نوظهور و آینده ساز که عموما رسالت پیشرفت کشور در آنها به معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری سپرده شده از با اهمیت ترین مطالبی است که در بنیاد ملی علم ایران حمایت می شوند.
وی اظهار داشت: بنیاد علم ایران در هماهنگی با مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی و ستادهای فناوری فراخوان هایی تخصصی در رابطه با فناوری های مختلف آینده ساز و تحول زا؛ همچون حوزه های مهم زیست فناوری، هوش مصنوعی و کوانتوم در طول دو سال قبل منتشر نموده و این برنامه های حمایتی در سالهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.


رئیس بنیاد ملی علم ایران اضافه کرد: این برنامه ها در حقیقت در امتداد حمایت پایه ای از توسعه علمی و پژوهشی بیشتر در فناوری های تحول ساز و عقب نماندن از دنیا و ایجاد زیرساخت پژوهشی کشور که مقدمه نوآوری های آینده ساز است به انجام می رسد تا بتوانیم برای قدمهای بعدی به ویژه ورود به عرصه تجاری سازی آماده شویم.
سلطانی درباب میزان حمایت های مالی از پژوهشگرانی که قصد دارند در عرصه هوش مصنوعی در کشور فعالیت کنند، اشاره کرد: هم اکنون بنیاد علم ایران براساس برنامه ریزی انجام شده به ترتیب فراخوان هایی را در طول سال اعلام می کند؛ طوری که تا حالا دو فراخوان ویژه مربوط به حوزه های مشخصی از هوش مصنوعی در اردیبهشت و تیرماه امسال منتشر نموده و از این پس نیز ادامه خواهد یافت.
اکنون در بنیادملی علم ایران برای همه طرح های پژوهشی در عرصه های مختلف از ۲۵۰ میلیون تومان تا ۴.۵ میلیارد تومان گرنت یا بودجه پژوهشی اختصاص یافته است. البته در دو فراخوان اخیر مربوط به هوش مصنوعی که قبل از این اعلام شده، میزان حمایت بنیاد علم ایران از پژوهشگران این حوزه ۵۰۰ میلیون تومان تا ۴.۵ میلیارد تومان بوده است.


رئیس بنیاد علم ایران در ادامه از برنامه این مجموعه برای اعلام فراخوان ویژه دیگر در عرصه هوش مصنوعی در نیمه دوم سال جاری آگاهی داد و اشاره کرد: ما در عرصه های پژوهشی در حوزه های نوظهور مصمم به گسترش هرچه بیشتر حمایت های خود از پژوهشگران و ایده پردازان کشور هستیم.
سلطانی همین طور تاکیدکرد: اکنون مشکل اصلی حوزه هوش مصنوعی در کشور عدم ایجاد کامل زیرساخت های کلان مورد نیاز پژوهشگران و نخبگان فعال در این حوزه است.
وی اظهار داشت: راه اندازی سازمان ملی هوش مصنوعی به همت دولت و شورای انقلاب فرهنگی که بتازگی صورت گرفت نیز در امتداد ایجاد هرچه بهتر زیرساخت های مورد نیاز فناوران فعال در عرصه هوش مصنوعی بوده است.



منبع:

1403/05/20
09:36:57
0.0 / 5
269
تگهای خبر: آموزش , فناوری , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
سی دس دریا