سی دی دریا

شیوه نامه حمایت فناورانه طرح شهید احمدی روشن ابلاغ گردید

شیوه نامه حمایت فناورانه طرح شهید احمدی روشن ابلاغ گردید

سی دی دریا: شیوه نامه حمایت فناورانه از هسته های مساله محور پژوهشی ـ فناورانه به نام طرح شهید احمدی‏ روشن توسط بنیاد ملی نخبگان برای اجرا ابلاغ گردید.


به گزارش گروه علمی ایرنا، بنیاد ملی نخبگان در امتداد اجرائی سازی اقدام ۲-۲-۲ سند استراتژیک کشور در امور نخبگان (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی سال ۱۳۹۱) درباب «ساماندهی و توسعه هسته های فعال دانشجویی، رصد دائم و پشتیبانی هدفمند و مرحله ای از آنها با هدف تبدیل این هسته ها به گروههای نخبه» و برمبنای تبصره ماده های ۳ و ۴ «آیین نامه شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعدادهای برتر و نخبگان در راه نخبگی» (مصوب هیأت امنای بنیاد ملی نخبگان سال ۱۴۰۲)، و برای آشناسازی اجتماع نخبگانی با نیازها و مسائل کشور و تشویق آنان به کار گروهی پیرامون مساله های ملی، منطقه ‏ای و راهبردی، با محوریت استادان برجسته دانشگاهی، صنعتی، هنری و غیره، با تصویب این شیوه‎ نامه به پاس زحمات شهید مصطفی احمدی روشن، از تشکیل هسته های مساله محور پشتیبانی می کند.
آموزش، توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان پیرامون یک مساله واقعی، هدایت دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان برای حل مسئله های ملی، منطقه ‏ای و راهبردی کشور، افزایش مهارت های اجتماعی و ایجاد حس خودباوری در دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان، ایجاد شبکه دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان دارای توانایی کار گروهی و حل مساله و افزایش اعتماد دستگاه های اجرائی، مراکز علمی و بخش خصوصی به هسته ‏ها از اهداف اجرائی این طرح است.
بنیاد ملی نخبگان با هدف افزایش سطح کیفی رشته و تسهیل کسب تجربه در دنیای واقعی از سال ۱۳۹۶ تا حالا مبادرت به تشکیل هسته های نخبگانی در قالب «طرح شهید احمدی روشن» با بهره گیری از همکاری متقابل خبرگان علمی، شرکت های صنعتی و فعالیت مستعدان برتر کرده است.

اصل شیوه نامه را در این پوشه پی دی اف بخوانید.

آشنایی با طرح شهید احمدی روشن

طرح شهید احمدی روشن که از سال ۱۳۹۶ در بنیاد ملی نخبگان آغاز شد از یک هسته نخبگانی تشکیل شده تا با بهره گیری از امکاناتی که در اختیارشان قرار می گیرد، فعالیت کنند. هسته نخبگانی در حقیقت همان گروهی است که در کنار هم فعالیت می نمایند، یعنی فرد خبره و فرد مستعد.
فرد خبره یا آن طور که بنیاد از او با عنوان «خبره محوری» نام می برد، فردی برخاسته از محیط دانشگاهی یا صنعتی است که دارای تخصص بوده و تجربه حل مسائل راهبردی در عرصه تخصصی خودش را دارد. فرد مستعد هم دانشجویی است که شرایط نخبگی را دارد و پس از بررسی سوابق علمی، پژوهشی و آموزشی اش برای حضور در هسته نخبگانی، برگزیده می شود.
هسته های نخبگانی، در مدت زمانی تعیین شده بر یکی از مسائل واقعی کشور کار می کنند تا چاره ای برای آن پیدا کند. خاصیت قابل توجه طرح شهید احمدی روشن این است که مسائل واقعی در آن مطرح می شود، مسائلی که اکثراً بین رشته ای هستند.
پروژه ساخت یک ماده غذایی برای افراد دارای یک بیماری خاص را درنظر بگیرید. افرادی که روی این پروژه کار می کنند باید تخصص های متفاوتی داشته باشند؛ پزشک، مهندس صنایع غذایی، مدیریت و افراد دیگری که با تخصص های مختلف و رشته های تحصیلی گوناگون، روی یک هدف مشخص کار می کنند.




منبع:

1403/08/17
11:41:08
0.0 / 5
281
تگهای خبر: آموزش , دستگاه , شبكه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لینک دوستان سی دی دریا
سی دس دریا