در سنگاپور؛
فروش گوشت جوجه ساخته شده در آزمایشگاه شروع می شود
رستورانی در سنگاپور برای نخستین بار فروش گوشت جوجه ساخته شده در آزمایشگاه را شروع کرده و آنرا تا پیش از آخر سال ۲۰۲۰ در دسترس علاقمندان قرار می دهد.
به گزارش سی دی دریا به نقل از سی نت، ناگت های جوجه این رستوران سنگاپوری با استفاده از سلول های بنیادی جوجه ساخته شده اند و با این تحول سنگاپور به نخستین کشور جهان مبدل شد که مجوز مصرف عمومی چنین گوشتی را صادر کرده است.
انتظار می رود در آینده و بعد از مصرف عمومی گوشت جوجه آزمایشگاهی و مشخص شدن میزان پذیرش این نوع گوشت در جوامع مختلف، شاهد تولید و مصرف گوشت آزمایشگاهی گاو و بره هم باشیم.
در فرآیند تولید گوشت آزمایشگاهی هیچ حیوانی کشته نمی گردد و با کشت سلول های حیوانات در محیط آزمایشگاه و تغذیه کردن این سلول ها با مواد مغذی در راکتورهای زیستی کوچک زمینه برای رشد آنها فراهم می شود.
بر اساس برنامه ریزی دولت سنگاپور تا سال ۲۰۳۰ بیشتر از ۳۰ درصد گوشت مصرفی در این کشور در محیط آزمایشگاهی تولید خواهد شد. مزیت استفاده از این روش آن است که با استفاده از تنها یک سلول می توان مقدار نامحدودی گوشت تولید کرد. کاهش کشتار حیوانات، کمتر شدن مصرف آب و گیاهان، مقابله با جنگل زدایی و کاهش تولید گازهای گلخانه ای که به حفظ بهتر محیط زیست می انجامد همچون مزایای تولید و مصرف گوشت آزمایشگاهی تلقی می شود.
گفتنی است کشورهایی مانند آمریکا، چین و برخی کشورهای اروپایی هم سرمایه گذاری برای تولید گوشت آزمایشگاهی را شروع کرده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب